De ultieme gids voor Higher Highs en Higher Lows: Simpel uitgelegd!

Higher Highs Higher Lows

Higher Highs en Higher Lows zijn twee belangrijke termen die vaak worden gebruikt in de wereld van beleggen en traden. Deze termen worden gebruikt om trends in de aandelen en crypto markt beter te herkennen, voorspellen en begrijpen. In dit artikel leggen we uit wat Higher Highs en Higher Lows zijn, hoe ze te herkennen en hoe je er je voordeel mee doet. Lees snel verder!

Wat is een Higher High?

Een Higher High (HH) is een prijspunt in een grafiek dat hoger is dan het vorige hoogste niveau. Dit geeft een potentiële opwaartse trend in de prijs van de asset aan. En geeft aan dat de koopdruk toeneemt. Een Higher High is een bullish omkeerpatroon en een teken van kracht van de asset.

Higher High

Wat is een Higher low?

Een Higher Low (HL) is een prijspunt in een grafiek dat hoger is dan het vorige laagste prijspunt. Dit geeft een potentiële opwaartse trend in de prijs van de asset aan en geeft aan dat de verkoopdruk weer iets afneemt. Een Higher Low is een bullish omkeerpatroon en een teken van kracht van de asset.

Higher Low

Hoe herken ik een Higher high en een higher low?

Bekijk de prijsgrafiek van een asset waarvan je Higher highs en Higher lows wilt herkennen. Vergelijk de huidige hoogste of laagste punten met de vorige hoogste of laagste punten. Als het huidige hoogste punt op de grafiek hoger is dan het vorige hoogste punt, is het een Higher High. Als het huidige laagste punt op de grafiek hoger is dan het vorige laagste punt op de grafiek is het een Higher Low.

Higher Highs Higher Lows

Wat is het voordeel van het herkennen van Higher Highs en Higher Lows?

Het herkennen van Higher Highs en Higher Lows kan jouw waardevolle informatie bieden bij het daytraden en maken van beleggingsbeslissingen. Het kan je helpen om de richting van de trend te bepalen, potentiële koop- en verkoopkansen te identificeren en beter geïnformeerde beslissingen te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.