Beste Crypto cursus 2022 | Top 3 | Met handige tips!

Beste Crypto cursus

Op zoek naar een crypto cursus? In dit artikel vertellen wij je wat een crypto cursus is en waar je op moet letten bij het kiezen van een cursus. Je leest wat de voordelen van een crypto cursus zijn. Wat de verschillen tussen de cursussen zijn en wat wij de 3 beste cursussen vinden voor jouw situatie.

Wat is een crypto cursus?

Met een crypto cursus maak je kennis met de wondere wereld van cryptocurrencies. Zo leer je wat Bitcoin en Altcoins zijn en hoe deze zijn ontstaan. Je maakt kennis met blockchaintechnologie en hoe deze crypto munten mogelijk maken. Je krijgt uitgelegd wat de idealen achter cryptocurrencies zijn en hoe deze wereldwijde transacties zonder tussenkomst van banken mogelijk maken.

Vervolgens gaat de cursus meer de diepte in. Waarbij je krijgt uitgelegd hoe je zelf crypto’s aan kan schaffen, deze het best kunt bewaren en hoe je ze winstgevend kunt verhandelen. Hiernaast krijg allerlei termen en crypto jargon uitgelegd.

Wat ga ik leren in een crypto cursus?

Dit verschilt per cursus en bespreken we uitgebreid bij de reviews van de verschillende cursussen. We geven hier een algemeen overzicht:

 • Alle basics van bitcoin en cryptocurrencies
 • De idealen waar bitcoin op gebouwd zijn en waarom die zo belangrijk zijn
 • Bitcoin en cryptocurrencies veilig aanschaffen, verkopen & versturen
 • Manieren om geld te verdienen met bitcoin en cryptocurrencies
 • Hoe je bitcoin en andere cryptocurrencies veilig op kan slaan
 • Hoe blockchain technologie werkt
 • Geld verdienen d.m.v. handelen
 • Starten met handelen op verschillende assets, waaronder cryptocurrencies
 • Grafieken lezen
 • Inspelen op koersbewegingen
 • Alle handvatten om te leren traden
 • Profiteer van meer dan 9 jaar trading ervaring

Wat zijn de voordelen van een crypto cursus?

Het bespaart je een hele hoop tijd. In plaats van zelf alle informatie bij elkaar zoeken heb je gelijk alle informatie die je moet weten bij elkaar.


Je krijgt betrouwbare kennis van echte crypto experts.
Op het internet is heel veel (gratis) informatie over crypto te vinden, maar er zit ook heel veel onzin tussen of mensen die resultaten mooier maken voor meer clicks/views. In een crypto cursus krijg je super waardevolle informatie van crypto experts gebaseerd op jarenlange ervaring.


Het kan je veel geld opleveren. Wanneer je succesvol in crypto’s leert handelen kun je hier in potentie heel veel geld mee verdienen. Zo kan de cursus zichzelf weer terug verdienen.

Je creëert een goeie fundering. Nadat je een crypto cursus hebt gedaan heb je de basis goed onder controle. Vanaf hier kun je altijd verder leren en je kennis/skills perfectioneren.

Je bespaart geld. Het zorgt ervoor dat je een hele hoop (beginners)fouten voorkomt die je veel geld kunnen kosten.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een crypto cursus?

Het is vooral belangrijk om je doel te bepalen waarom je een crypto cursus wilt volgen.

Wil je veel brede kennis opdoen over bitcoin en andere crypto currencies?

Dan is de cursus van Madelon Vos perfect voor jou!

Wil je succesvol dagelijks/wekelijks leren handelen in crypto valuta en hier in potentie veel geld mee verdienen?

Dan is de trading cursus van DoopieCash perfect voor jou!

Wat kost een crypto curus?

De prijs van een crypto cursus kan van €499,95 tot €349,- variëren. Een NFT cursus koop je al voor €97. Voor dit geld krijg je een hele hoop waardevolle informatie gebaseerd op jarenlange ervaring in de crypto wereld. Wanneer je al deze informatie zelf bij elkaar wilt zoeken, kun je zo weken bezig zijn en weet je niet zeker of de informatie betrouwbaar is.

Zowel Madelon Vos en DoopieCash bieden ook een gratis cursus aan. Ideaal als je nog niet helemaal zeker weet of de crypto wereld iets voor jou is.

Madelon Vos: Beste overall crypto cursus

Madelon Vos Crypto Cursus

Madelon vos biedt een zeer compleet totaalpakket aan waarin je alles leert over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden. Genaamd de trading en crypto academy. Het grote voordeel is dat je ook een gratis voorproefje van de cursus kunt krijgen.

Madelon vos is sinds 2013 al actief bezig met crypto’s & investeren. Ze schreef onder andere columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ze founder en drie jaar host van de podcast  genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Tegenwoordig focust ze zich op het verspreiden van haar kennis via YouTube, Instagram, Twitter, haar website en cursussen. Ondertussen heeft ze al meer dan 300.000 volgers op al deze kanalen. Samen met haar cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden gaat ze voor het best haalbare resultaat. Ze heeft dan ondertussen al meer dan 25.000 cursisten en leden.

Naast de cursus heeft Madelon Vos ook de MoneyTalks Community. Dit is Nederlands grootste online community voor alle geïnteresseerden over investeren, crypto, aandelen, edelmetalen, traden & macro-economie. De community heeft al 2000+ leden en kun je uitproberen voor €1 per 7 dagen. Voor een kwartaal toegang tot de community betaal je €99,95.

Wat ga ik leren in deze crypto cursus?

 • Alle basics van bitcoin en cryptocurrencies
 • De idealen waar bitcoin op gebouwd zijn en waarom die zo belangrijk zijn
 • Bitcoin en cryptocurrencies veilig aanschaffen, verkopen & versturen
 • Manieren om geld te verdienen met bitcoin en cryptocurrencies
 • Hoe je bitcoin en andere cryptocurrencies veilig op kan slaan
 • Hoe blockchain technologie werkt
 • Geld verdienen d.m.v. handelen
 • Starten met handelen op verschillende assets, waaronder cryptocurrencies
 • Grafieken lezen
 • Inspelen op koersbewegingen
 • Alle handvatten om te leren traden
 • Profiteer van meer dan 9 jaar trading ervaring

Wat is de inhoud van de cursus?

De cursus bestaat uit informatieve en kwalitatieve video’s die zijn opgenomen in het Nederlands door Madelon Vos. Je kunt de video’s op je eigen tempo en ieder gewenst moment bekijken. Als je alvast een voorproefje wilt zien wat de stijl van Madelon Vos is, kun je een kijkje nemen op haar Youtube kanaal (98 000+ abonnees).

Inhoud Crypto cursus Madelon vos
Inhoud Crypto cursus Madelon vos

Wat kost deze cursus?

Dit zeer complete totaalpakket is nu tijdelijk met €100 actiekorting te koop voor €499,95. Wil je de cursus eerst uitproberen? Dan is het mogelijk om een volledig gratis trial uit te proberen. Deze trial dient als voorproefje van de volledige cursus.

Gebruik onze kortingscode: “10procent” bij het afrekenen en pak tijdelijk 10 procent korting!Wat vinden andere mensen van deze cursus?

Al meer dan 25.000+ mensen hebben de cursus van Madelon Vos gedaan. Zij beoordelen de cursus gemiddeld met een 4.8 van de 5.Wat zijn de pluspunten en minpunten?

Pluspunten

✅  Zeer complete cursus die eenvoudig te begrijpen is
✅ Madelon Vos is al sinds 2013 bezig met crypto’s en een echte autoriteit op dat gebied
✅  Relatief korte video’s die je op je eigen tempo kan volgen
✅ Je ontvangt gelijk gratis 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community
✅ In de community kun je vragen stellen als je iets nog niet helemaal snapt
✅ Al 25.000+ tevreden cursisten gingen je voor met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5.0
✅ Madelon Vos bied een Niet goed, geld terug garantie aan

Minpunten
❌ Risicomanagement wordt niet behandeld
❌ Beperkte uitleg over hoe je een stoploss gebruikt
DoopieCash: Beste crypto day en swing trading cursus

Doopiecash Cytpo Cursus traden

Met de DoopieCash Daytraden & Scalpen cursus leer je succesvol daytraden met crypto’s. Daytrading is het kopen en verkopen van een crypto binnen één dag. Je speelt hier op in dat je crypto binnen zeer korte tijd stijgt of daalt. Dit kan binnen een paar seconden zijn, maar ook binnen een paar uur.

De cursus is gebaseerd op de jarenlange ervaring die oprichters hebben met daytraden. Op basis van deze kennis hebben ze hun eigen succesvolle trading strategiën gebaseerd. Zo kan iedereen leren traden, maar om winstgevend te traden is toch een ander verhaal. DoopieCash en deze cursus zijn o.a. al besproken bij RTL Z, het Financiele dagblad en Kro Ncrv. In 2020 is deze cursus ook uitgeroepen tot Beste trading cursus.

Wanneer je succesvol kunt daytraden kun je in potentie superveel geld verdienen dankzij het compound interest effect. Zo kun je 1% winst per dag maken of 3 – 5% per week. Wanneer je met €100 begint en iedere dag 1% rendement weet te behalen is dit na 695 dagen al meer dan 1 miljoen euro!
In de praktijk zal dit langer duren omdat je ook verliesgevende trades zult maken, maar het geeft wel aan hoe sterk het compound interest effect is.

Wat ga ik leren in deze crypto cursus?

 • Geld verdienen door met crypto’s te daytraden (handelen)
 • Waar en hoe je een trade kan plaatsen
 • Prijsactie begrijpen
 • Wat backtests zijn en hoe je hier winstgevend mee kan traden
 • Op welke prijs je het beste kunt aankopen
 • Op welke prijs je het beste kunt verkopen
 • Hoe je je risico beperkt met een stoploss
 • Traden op de lagere tijdsframes (5 tot 15 min): scalpen
 • Hoe je je risico beperkt door uit te rekenen hoeveel je maximaal in 1 trade mag uitgeven (positiegrootte)
 • Een tradingstrategie te ontwikkelen en finetunen
 • Leren je trades bij te houden in het inbegrepen orderdagboek zodat je hier weer van leert
 • Een sterke mindset te ontwikkelen om op termijn continue winstgevende trades te kunnen maken

Wat is de inhoud van de cursus?

De cursus bestaat uit informatieve en kwalitatieve video’s (meer dan 3 uur) die zijn opgenomen in het Nederlands door Chris en Berry van DoopieCash. Je kunt de video’s op je eigen tempo en ieder gewenst moment bekijken. Als je alvast een voorproefje wilt zien wat de stijl van DoopieCash is, kun je een kijkje nemen op hun Youtube kanaal (100 000+ abonnees).

Doopiecash Cursus inhoud

Wat kost deze cursus?

Dit zeer complete totaalpakket om succesvol te leren daytraden is te koop voor €349 Wil eerst een voorproefje? Dan kun je ook eerst de gratis cursus van DoopieCash bekijken.

Wat vinden andere mensen van deze cursus?

Op Google hebben al meer dan 264 mensen een review achter gelaten, deze geven DoopieCash gemiddeld een 4.7/5

DoopieCash review
DoopieCash-Review
DoopieCash-Review
Doopiecash review
Doopiecash review

Wat zijn de pluspunten en minpunten?

Pluspunten

✅  Wanneer je winstgevend kan daytraden, kun je in potentie heel veel geld verdienen dankzij het compound interest effect. Zo is het mogelijk om bijv. iedere dag 1% rendement te maken, of 3-5% per week.
✅ Zeer complete cursus waarin je alles leert over daytraden op je eigen tempo.
✅ Naast technische kennis gaan ze ook in op de juiste mindset/psychologie die je moet hebben om een succesvolle trader te worden.
✅  1 op 1 coaching is ook mogelijk
✅ DoopieCash biedt ook een gratis community op discord aan waar je al je vragen kunt stellen.
✅ Gratis toegang tot nieuwe updates.
✅ Klanten geven een 4.7/5.0 (264 reviews).

Minpunten

❌ De cursus biedt geen volledige garantie tot succes. Zo zul je zelf ook veel moeten oefenen met traden na de cursus om volledig succesvol te worden.
❌ Je moet iedere dag of iedere week meerdere trades plaatsen, voor sommige mensen is dit te tijdsintensief.


Moosty’s NFT Cursus: Beste NFT cursus 

Moosty NFT cursus

In deze NFT cursus van Moosty leer je wat NFT’s (non fungible tokens) zijn, hoe je deze kunt kopen, waar je deze kunt kopen en bewaren, hoe je winstgevende NFT’s selecteer en hoe je deze weer met winst en succesvol verkoopt.

NFT’s (non fungible tokens) zijn nog relatief nieuw in de crypto wereld en bestaan pas een paar jaar. NFT’s kunnen ook wel als digitale kunst worden beschreven. Waarmee op de blockchain is opgeslagen wie de rechtmatige eigenaar is. Met het verhandelen van deze digitale kunstwerken is flink geld te verdienen, zo is de duurste NFT ooit voor $91,8 miljoen verkocht!

In deze cursus leer jij hoe je succesvol NFT’s kunt ontdekken voor de massa dit doet, en weer met winst verkopen. Dit wordt ook wel flippen genoemd.

Naast de cursus krijg je ook gratis toegang tot de community op Discord. Dit is dé plek om gelijkgestemden te ontmoeten al je vragen te stellen over NFT’s.

Wat ga ik leren in deze crypto cursus?

 • Wat NFT’s zijn
 • Waar je ze het beste kunt kopen
 • Alle veelgebruikte termen
 • Wat play-to-ear games zijn en hoe je hier NFT’s mee kan verdienen
 • Alles over OpenSea en twitter accounts
 • Het volledige proces van NFT’s kopen en verkopen
 • Hoe je een MetaMask wallet aanmaakt en koppelt aan OpenSea
 • Hoe je onderzoek doet naar succesvolle NFT’s
 • Hoe je onontdekte NFT’s vindt
 • Hoe je onderzoek zou kunnen uitbesteden
 • Hoe je oplichten voorkomt
 • Welke tools je nodig hebt om NFT’s te kopen
 • Wat gas fees zijn
 • Hoe je NFT zichtbaar maakt na reveal
 • Hoe je je NFT succesvol verkoopt
 • Hoe je zelf een NFT maakt
 • Hoe je je NFT kunt staken

Wat is de inhoud van de cursus?

De cursus bestaat uit informatieve en kwalitatieve video’s van Maarten Oostland. Hij maakt video’s zoals hij ze zelf graag zou zien: rustig, duidelijk en praktisch van aard.

Moosty NFT curus inhoud

Wat kost deze cursus?

Deze zeer complete cursus om succesvol te leren handelen in NFT’s (flippen) is tijdelijk te koop voor de schappelijke prijs van €97.

Wat vinden andere mensen van deze cursus?

Op Google reviews krijgt Moosty gemiddeld 5 sterren. Omdat de cursus nog relatief nieuw is zijn er nog niet zoveel recensies.

Moosty review
Moosty NFT crusus review
Moosty NFT cursus review
Moosty NFT cursus review

Wat zijn de pluspunten en minpunten?

Pluspunten

✅  Je leert alles wat je moet weten over NFT’s en hoe je hier succesvol in kunt handelen op je eigen tempo.
✅ De NFT markt bestaat pas net en valt nog veel geld in te verdienen.
✅ De cursus is relatief goedkoop vergeleken met andere crypto cursussen.
✅ Wanneer je succesvol in NFT’s kunt handelen kun je hier in potentie duizenden euro’s mee verdienen.
✅ Je krijgt gratis toegang tot de community

Minpunten

❌ De cursus biedt geen volledige garantie tot succes. Zo zul je zelf ook veel moeten oefenen met flippen na de cursus om volledig succesvol te worden met NFT’s handelen.
❌ Het kan tijdsintensief zijn om je dagelijks met NFT’s bezig te houden.

Beste crypto cursus voor beginners 

Ben je nog een echte beginner in de crypto wereld en weet je eigenlijk nog helemaal niets over Bitcoin en andere cryptocurrencies? Dan is de cursus van Madelon Vos de perfecte cursus voor jou!

In deze cursus begin je bij het begin en leer je alle basics over bitcoin en andere cryptocurrencies. Je leert crypto’s veilig aanschaffen, verkopen & versturen. Hierna leer

In dit artikel hebben we een uitgebreide review opgenomen over alles wat je wilt weten over deze cursus en een link geplaatst naar de cursus. Wat ook fijn is om te weten is dat je de cursus van Madelon Vos nu gratis kan uitproberen!

Waarom is deze crypto cursus perfect voor beginners?

✅ Hij begint echt bij de basis en is dus ook geschikt voor mensen die nog helemaal niks weten over crypto
✅  De cursus bestaat uit heldere Nederlands gesproken video’s die je op je eigen tempo kan volgen
✅  De cursus leert je hoe je je eerste crypto’s veilig kunt aanschaffen, waar je deze kunt aanschaffen en hoe je ze veilig bewaart.

✅ Je ontvangt gelijk gratis 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community waarin je al je beginners vragen kunt
✅ In de community kun je al je (beginners) vragen stellen
✅ Al 25.000+ tevreden cursisten gingen je voor met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5.0
✅ Madelon Vos bied een Niet goed, geld terug garantie aan

Beste gratis crypto cursus

Op zoek naar een gratis crypto cursus? Een crypto cursus kan best duur zijn. Wanneer je nog niet helemaal zeker weet of de crypto wereld iets voor jou is, dan kan een gratis cursus een mooie oplossing zijn.

Welke gratis crypto cursus is het beste voor mij?

Dit hangt van je doel af waarom je een crypto cursus wilt volgen:

 • Wil je de basis over Bitcoin en andere crypto valuta leren?
 • Of heb je een sterke focus op dagelijks winstgevend met crypto handelen (day/swing traden)

Madelon Vos: Beste overall gratis crypto cursus
Bekijk nu onze uitgebreide review over Madelon Vos inclusief een link naar haar gratis cursus.

DoopieCash: Beste gratis trading crypto cursus
Bekijk nu onze uitgebreide review over DoopieCash inclusief een link naar hun gratis cursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.